artikels

U bent niet ingelogd

Hierdoor heeft u mogelijks geen toegang tot al onze artikels hieronder. U kan inloggen om het volledig overzicht van artikels te openen of een SAI-account aanmaken. Het aanmaken van een account is gratis. Ook als u geen SAI-lid bent kan u zo toegang krijgen tot bepaalde artikels hieronder die we vrij beschikbaar stellen.

Hoe decentraal zijn DAO’s echt?

📅 01-06-2023
✒️ William Visterin

Gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO's) zijn in het leven groepen om een nieuwe, gedemocratiseerde managementstructuur te bieden aan bedrijven, projecten en gemeenschappen. Toch blijkt dat ze centraler opereren dan je zou denken.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk in SAI Update 11, het digitaal magazine van SAI. Leden van SAI kunnen het magazine integraal lezen.

Verder lezen...

Kleine bedrijven hebben een ander soort softwareontwikkelaar nodig

📅 25-05-2023
✒️ William Visterin

Veel bedrijven worstelen voortdurend om de softwareontwikkelaars te vinden die ze nodig hebben. Niet alle bedrijven hebben dezelfde vaardigheden van ontwikkelaars nodig, en niet alle ontwikkelaars willen voor Big Tech werken.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk in SAI Update 12, het digitaal magazine van SAI. Leden van SAI kunnen het magazine integraal lezen.

Verder lezen...

SAI Boekenlijst 2022

📅 28-11-2022
✒️ Marc Vael

De vakantietijd betekent voor velen eindelijk eens tijd om iets grondig te lezen. Mocht u op zoek zijn naar inspiratie, dan raden we volgende boeken aan in deze “SAI-boekentips”. Alle aanbevolen boeken gaan over technologie in al haar facetten.

Verder lezen...


© SAI 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur