SAI Nieuwsbrief September 2023

In deze nieuwsbrief presenteren we activiteiten die de komende weken door SAI worden georganiseerd, samen met andere nieuwigheden.

code Software Development
  Wetgeving en IT: de belangrijkste punten op een rij

Webinar | 12-10-2023 13:00 – 14:00


In dit webinar verkennen we het cruciale samenspel tussen wetgeving en informatietechnologie (IT). Deze presentatie biedt een overzicht van de essentiële aspecten van wet- en regelgeving die de IT-sector beïnvloeden. Meester Johan Vandendriessche behandelt onderwerpen zoals gegevensbescherming, cyberbeveiliging, intellectueel eigendom en de impact van nieuwe technologieën op de juridische arena.


Meer informatie

insights Data & Ai
  Een visie op het AI landschap door prof. dr. Ann Nowé

Webinar | 23-10-2023 13:00 – 14:00


Dit webinar biedt een diepgaande verkenning van de evolutie en toekomst van kunstmatige intelligentie (AI), gepresenteerd door de vooraanstaande expert, Prof. Dr. Ann Nowé. Deelnemers gaan op reis door het huidige AI-landschap, waarin de belangrijkste trends, uitdagingen en doorbraken worden belicht. Prof. Dr. Nowé zal haar inzichten delen over de impact van AI op diverse sectoren, ethische overwegingen en de noodzaak van verantwoorde AI-ontwikkeling.


Meer informatie

flare Emerging Tech & Topics
  De impact van ESG op IT

Webinar | 24-10-2023 13:00 – 14:00


Het webinar "De Impact van ESG op IT" werpt een diepgaande blik op de cruciale relatie tussen Environmental, Social, and Governance (ESG) factoren en de IT-sector. Dit boeiende evenement onderzoekt hoe ESG-normen en -praktijken van invloed zijn op de besluitvorming, strategieën en operationele aspecten van IT-organisaties. Door middel van praktijkvoorbeelden en inzichten van experts bij Guberna biedt dit webinar waardevolle kennis over hoe IT-leiders ESG-integratie kunnen benaderen en hoe dit de ...


Meer informatie


© SAI 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur