flare Emerging Tech & Topics
Quantum computing: waar staan we vandaag en wat brengt de toekomst?
19-11-2020 19:00 – 20:30
Avondconferentie

Dit evenement is volzet

In het huidige tijdperk met steeds complexere uitdagingen, zoals de strijd tegen pandemieën, de reactie op klimaatverandering door opwarming van de aarde, de organisatie van geoptimaliseerde mobiliteit en supply chains, de samenstelling van veilige materialen en meer, hebben de IT-professionals ervaren dat Klassieke Computers, zoals we ze al tientallen jaren kennen, niet altijd meer in staat zijn om binnen een redelijke tijd voldoende betrouwbare antwoorden te geven.

Quantum Computing is een nieuw paradigma dat de belofte inhoudt om vooruitgang te boeken bij het oplossen van een aantal van deze zakelijke en maatschappelijke problemen. De volledige "stack" van Quantum Computing is continu in ontwikkeling. Briljante mensen over de hele wereld brengen innovatie op het gebied van hardware, compilers, programmeren, algoritmen, applicatie ontwikkeling, use case identificatie en het creëren van ecosystemen, als resultaat van niet-aflatende onderzoeksinspanningen.

Dit seminar is een "must" voor iedereen die wil begrijpen waar Quantum Computing werkelijk over gaat, wat de huidige status en toekomstige mogelijkheden zijn, en wat de aanbevolen acties zijn die vandaag al ondernomen kunnen worden. Het feit dat meerdere bekende commerciële organisaties, verantwoordelijke overheden, wereldleidende IT-leveranciers, topuniversiteiten en richtinggevende onderzoeksinstellingen aanzienlijk investeren in Quantum Computing, bewijst dat je "de Quantum-trein niet mag missen".

Over de spreker
Eric Michiels is IBM Executive IT Architect en heeft 30 jaar IT-ervaring in meerdere rollen, in verschillende industriële sectoren en met veel projecten. Bovendien is Eric IBM Quantum Ambassador en uitstekend geplaatst om u meer te vertellen over de "state of the art" van Quantum Computing en de bijbehorende innovaties evenals de eerste use cases.

Bestanden

U kan inloggen om het volledig overzicht van bestanden te raadplegen.

  • 🔒 Extra brochure kwantumcomputers en cryptografie (SMALS).pdf (Enkel voor SAI leden)

Spreker(s)

Eric Michiels


IBM Executive IT Architect

Tijdstip

📅 19-11-2020 19:00 – 20:30

Taal

🌍 Nederlands

Locatie

📍

Van Der Valk Brussels Airport Hotel


Culliganlaan 4 b
1831 Diegem
België
Tel: +32 (0)2 277 20 00
Fax: +32 (0)2 277 20 10
brussels@valk.com
www.hotelbrusselsairport.com


© SAI 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur