architecture Architecture
Xperian Strategy Game
12-10-2021 19:00 – 20:30
Avondconferentie

Een goed uitgekiende IT strategy is een onmiskenbaar vertrekpunt tot een succesvolle digitalisering en informatievoorziening binnen een organisatie; daar zijn we het met z’n allen wel over eens. Maar wat omhelst nu precies zo’n strategie en hoe begint men er eigenlijk aan? Het gaat immers om veel maar dan het uitzetten van enkele bakens op vlak van infrastructuur, applicaties en security zeg maar. Het is verworden tot een uitdienend universum van steeds complexer diensten die er niet langer louter op gericht zijn om de business ondersteunen, maar vaak zijn deze verworden tot ‘de business’ zelf.

Met de IT Strategy Cards als basis wordt in deze avondsessie toegelicht hoe we op een gestructureerde manier een future-proof IT strategie kunnen ontwikkelen. Om dit onderwerp van zijn saaie imago te ontdoen en vooral ook om het wat realistisch voor te stellen, buigen we de gebruikelijke strategy workshop om tot een strategy game. Echter, een game met enkel maar winnaars want iedere inbreng die bijdraagt tot een duidelijker strategie wordt in dit game gevaloriseerd.

Omdat deze materie naderhand geen dode letter zou blijven en jullie ook binnen de eigen organisatie hiermee aan de slag kunnen gaan, ontvangt iedere deelnemer ook een gratis exemplaar van de IT Strategy Cards.

Bestanden

U kan inloggen om het volledig overzicht van bestanden te raadplegen.

  • 🔒 slides.pdf (Enkel voor SAI leden)

Spreker(s)

Jan Verbruggen


Partner Xperian bv

Tijdstip

📅 12-10-2021 19:00 – 20:30

Taal

🌍 Nederlands

Locatie

📍

Holiday Inn Expo Gent


Maaltekouter 3
9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)
België
Tel: +32 (0)9 220 24 24
www.higentexpo.com


© SAI 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur