security Security
DevSecOps - een stand van zaken
26-10-2022 13:00 – 14:00
Webinar

Weet jij wat er mis kan gaan in de applicatie die je aan het bouwen bent? Ben je zeker dat je geen kwetsbare containers gebruikt, en dat jouw ontwikkelaars geen kwetsbare code schrijven? Weet je van welke third parties je afhankelijk bent? Staan er bij jullie geen geheime sleutels of wachtwoorden in een niet-geëncrypteerd configuratiebestandje op de lokale machines van de ontwikkelaars? Wie beheert de toegang tot jouw broncode eigenlijk?

Ongetwijfeld kan jij op alle bovenstaande vragen antwoorden. Maar terzelfdertijd wil je graag nog meer weten over DevSecOps. Zonder een semantische discussie aan te willen gaan tussen de verschillen in de termen DevSecOps en SecDevOps, leggen we in dit seminarie simpelweg uit waar het om draait. Je komt te weten wat de securityactiviteiten zijn die er deel van uitmaken, en hoe je dit concreet kan integreren in de huidige DevOps levenscyclus.

Na dit seminarie zou je moeten kunnen inschatten wat de maturiteit van jouw organisatie is betreffende DevSecOps, en kan je een plan opstellen ter verbetering van jouw S-SDLC.

(Kan je niet wachten tot de start van dit seminarie? In tussentijd alvast een kleine challenge. Link de volgende activiteiten aan de vragen uit de eerste paragraaf: software composition analysis - secret management - container security scanning - threat modeling - static analysis - secret management – source code protection)

Prijs

Inschrijven voor SAI events kan makkelijk na het maken van een SAI account en in te loggen.

Dit event is enkel toegankelijk voor SAI leden.

Prijs voor SAI leden: gratis.

Spreker(s)

Michael Boeynaems


Co-founder @ Splynter

Tijdstip

📅 26-10-2022 13:00 – 14:00

Taal

🌍 Nederlands

Locatie

📍

Online


Dit is een online event

Prijs

Dit event is enkel toegankelijk voor SAI leden.

Prijs voor SAI leden: gratis.


© SAI 2022 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Inhouse Opleiding | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur