flare Emerging Tech & Topics
Xperian Strategy Game
22-02-2022 13:00 – 16:00
Workshop

Een goed uitgekiende IT strategie is onmiskenbaar de start voor een succesvolle digitalisering en informatievoorziening binnen een organisatie. Maar wat omhelst nu precies een dergelijke strategie en hoe begint men er praktisch aan? Het gaat immers om veel maar dan het louter uitzetten van enkele bakens op vlak van infrastructuur, applicaties en security zeg maar. Het is tot een uitdienend universum van steeds complexere diensten geëvolueerd dat er niet enkel op gericht is om de business te ondersteunen, maar vaak zijn IT en technologie tot ‘de business’ zelf verworden.

Met de IT Strategy Cards als basis zullen we tijdens deze workshop stap voor stap een future-proof IT strategie ontwikkelen en dit op basis van een fictieve doch realistische case. Om dit onderwerp van zijn ietwat saaie imago te ontdoen, buigen we de gebruikelijke workshop om tot een strategy game. Echter, een game met enkel winnaars want iedere inbreng die bijdraagt tot een duidelijkere strategie wordt in dit game gevaloriseerd.

Omdat deze materie naderhand geen dode letter zou blijven en jullie ook binnen de eigen organisatie hiermee aan de slag kunnen gaan, ontvangt iedere deelnemer nog een gratis box met IT Strategy Cards.

Jan Verbruggen is auteur van de IT Strategy Cards en partner bij Xperian - Digital Innovation.

Bestanden

U kan inloggen om het volledig overzicht van bestanden te raadplegen.

  • 🔒 slides.pdf (Enkel voor deelnemers)

Links

U kan inloggen om het volledig overzicht van links te raadplegen.

  • 🔒 Link naar workshop (Enkel voor deelnemers)

Spreker(s)

Jan Verbruggen


Partner Xperian bv

Tijdstip

📅 22-02-2022 13:00 – 16:00

Taal

🌍 Nederlands

Locatie

📍

Online


Dit is een online event


© SAI 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur