code Software Development
Enterprise Knowledge Graphs: wat zijn het en waarom zou u er eentje willen?
24-04-2018 20:00 – 21:30
Avondconferentie

Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn: allemaal bouwen ze aan knowledge graphs. Ze willen immers een volledig zicht op al de entiteiten en hun onderlinge relaties die voor hun business van belang zijn voor een beter inzicht én betere besluitvorming. Iets wat eigenlijk alle bedrijven wél willen: het overstijgen van gefragmenteerde data silo's om een totaalbeeld te krijgen van de business, inclusief relaties. Maar dit kan ook voor Uw bedrijf ! Vraag is welke technologieën daarbij komen te kijken ?

Deze avondconferentie behandelt volgende thema's: (1) wat is een knowledge graph en welke functionaliteiten bieden knowledge graphs ? (2) voorbeelden van enterprise knowledge graphs (Thomson Reuters, Departement Omgeving), (3) de core onderliggende technologieën: data virtualisatie, graph databases en visualisaties, (4) de ondersteunende technologieën: rules en inferencing, natural language processing en machine learning.

De avondconferentie wordt afgesloten met enkele enterprise knowledge graphs tools/frameworks in actie. Warm aanbevolen !!  

Bestanden

U kan inloggen om het volledig overzicht van bestanden te raadplegen.

  • 🔒 materiaal.zip (Enkel voor SAI leden)

Spreker(s)

Paul Hermans


Owner, ProXML

Yves Peirsman


Natural Language Processing Expert, nlp.town

Tijdstip

📅 24-04-2018 20:00 – 21:30

Taal

🌍 Nederlands

© SAI 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur