flare Emerging Tech & Topics
C2X: How connected cars will get you out of traffic jams, today and in the future
27-10-2017 19:00 – 20:30
Avondconferentie

Niet meer dan een software update, dat was er nodig om Tesla-rijders twee jaar terug toe te laten om handenvrij over de E17 van Gent naar Antwerpen te laten 'rijden'. Het is duidelijk dat het tijdperk van de geconnecteerde voertuigen reeds aangebroken is, en dat het niet zolang meer zal duren voor u met een autonoom voertuig zal 'rijden'.

Bedrijven als Be Mobile gebruiken vandaag reeds data uit rijdende voertuigen om verkeersinformatie te berekenen. Dankzij nieuwe ontwikkelingen zullen automobilisten o.a. in Nederland weldra in hun dashboard aflezen hoe snel ze best rijden om bij het volgende kruispunt groen licht te krijgen.

Tijdens deze avondconferentie krijgt u een levendig beeld achter de schermen van geconnecteerde voertuigen, aan de hand van concrete cases uit de praktijk. Speciale aandacht gaat naar hoe geconnecteerde voertuigen ook voor bedrijven en overheden uitdagingen en opportuniteiten met zich meedragen. Wist u dat de huurprijs van outdoor advertentiepanelen nu reeds bepaald wordt door big data uit geconnecteerde voertuigen ? Dat de wagens van uw werknemers automatisch parkeertransacties zullen doen, en dat deze transacties met het mobiliteitsbudget van de werknemer verrekend zullen worden ? Opnieuw, een niet te missen SAI-event !    

Bestanden

U kan inloggen om het volledig overzicht van bestanden te raadplegen.

  • 🔒 materiaal.zip (Enkel voor SAI leden)

Spreker(s)

Philip Taillieu


Co-Ceo, be-Mobile

Tijdstip

📅 27-10-2017 19:00 – 20:30

Taal

🌍 Nederlands

© SAI 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur