code Software Development
Van Mobile First naar Agile First: het succesvol schalen van agile development
12-10-2017 19:00 – 20:30
Avondconferentie

Mobiele toepassingen zijn al lang voorbij hun introductiefase. Vele organisaties focussen nu op een 'mobile first'-strategie. De verwachtingen aan de zijde van de klant zijn duidelijk, en daarom moet het mobiele kanaal snel voorzien worden van nieuwe en kwalitatieve functionaliteiten. Nog even en alle business loopt via toepassingen op smartphone of tablet ...

Mobiele ontwikkelingen lenen zich uitermate goed om ondersteund te worden door agile methodologieën zoals scrum of kanban. Echter, door het groeiende succes en de steeds hogere verwachtingen moeten deze op steeds ruimere schaal worden toegepast. Uitdaging is dan ook om flexibel en efficiënt te blijven. Een herkenbare situatie voor zowel grote als kleine organisaties, en een problematiek waarmee ook startups hebben te maken. 

Vanuit een doorleefde praktijkervaring zal tijdens deze boeiende conferentie ingegaan worden op de uitdaging hoe 'agile development' succesvol kan worden geschaald. Hoe pak je dit aan ? Welke zijn de succesfactoren ? Wat zijn de valkuilen, do's en don'ts ? Een niet te missen avondconferentie vertrekkende vanuit het 'Agile Manifesto' !

Bestanden

U kan inloggen om het volledig overzicht van bestanden te raadplegen.

  • 🔒 materiaal.pdf (Enkel voor SAI leden)

Spreker(s)

Johan Smets


Head of IT Mobile Development, BELFIUS

Tijdstip

📅 12-10-2017 19:00 – 20:30

Taal

🌍 Nederlands

© SAI 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur