architecture Architecture
De journey of transformation van Attentia
12-11-2019 20:00 – 21:30
Avondconferentie

Hoe transformeer je een bedrijf in een pijlsnel veranderende wereld ? Met dalende marges en toenemende klantenverwachtingen kwam het business model van Attentia als sociaal secretariaat en dienst voor preventie en bescherming onder druk te staan. Vanuit deze uitdaging ging Attentia's 'Journey of Transformation' in 2015 van start. Best wel uitdagend in een bedrijf met een rijke erfenis aan applicaties, klassieke manieren van werken en traditionale denkpatronen. Maar niet onmogelijk ! In deze avondconferentie lichten Stijn Verstraete, Johan Merckx en Davy Vande Cappelle hun ervaringen en lessons learned toe !

Vandaag zet Attentia waardecreatie voor haar klanten centraal door digitale producten en diensten te ontwikkelen in co-creatie met klanten en partners. Daartoe werd een product gebaseerde organisatie neergezet met multidisciplinaire teams die volledig agile werken. Met een geïntegreerd platform als architecturale backbone en een dedicated team dat instaat voor de change enablement binnen de organisatie. Het resultaat ? Het DOTS Platform dat HR en Well-being samenbrengt, collaboratie in de organisatie versterkt en inzichten verschaft in het welzijn van uw medewerkers. En van waaruit een nieuwe organisatie met een vernieuwde purpose zich gaandeweg ontplooit om de opportuniteiten die de markt aanreikt ten volle te benutten.

Tijdens deze boeiende avondconferentie krijgt u inzicht in de technologische, organisatorische, commerciële en menselijke dimensies van de transformatie bij Attentia.

Spreker(s)

Stijn Verstraete


Director Innovation & Digitalization, Attentia

Davy Van de Cappelle


Chief Technology Officer, Four Dimensions

Johan Merckx


Enterprise Architect, Four Dimensions

Tijdstip

📅 12-11-2019 20:00 – 21:30

Taal

🌍 Nederlands

© SAI 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur