code Software Development
Digitale versnelling met Low Code
13-06-2019 20:00 – 21:30
Avondconferentie

In deze wereld van exponentiële technologische groei worstelen heel wat organisaties met het behalen van de nodige snelheid bij het succesvol en efficiënt uitvoeren van digitale projecten. Innovatie is hierdoor soms een duur en risicovol proces. En dit terwijl de nood aan digitale acceleratie voor elke organisatie een realiteit is.

Low code platformen zoals OutSystems laten organisaties toe hun digitale ambities versneld en met beperkt risico te realiseren. Een dergelijk platform minimaliseert het 'manueel' schrijven van code, of maakt dit zelfs volledig overbodig. Het maakt het mogelijk om, dankzij een 'full life cycle' ontwikkelomgeving, gebruikersinterfaces, business processen, datamodellen en integraties met bestaande backend systemen te realiseren. Een low code platform laat toe om 'full stack' applicaties te ontwikkelen, zowel voor mobiel gebruik als voor het web. En dit alles binnen één coherente suite van tools met een brede waaier aan integratie- en DevOps-mogelijkheden.

Tijdens dit event leert u wat low code platforms zoals o.a. OutSystems kunnen betekenen voor uw organisatie en hoe u ermee aan de slag gaat. 

Bestanden

U kan inloggen om het volledig overzicht van bestanden te raadplegen.

  • 🔒 materiaal.pdf (Enkel voor SAI leden)

Spreker(s)

Filip Cannaerts


Senior Director, Technology Strategy & Architecture, DELOITTE

Sebastiaan Van Baelen


Manager, Technology Strategy & Architecture, DELOITTE

Tijdstip

📅 13-06-2019 20:00 – 21:30

Taal

🌍 Nederlands

© SAI 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacy | Contact | Lid Worden | Over SAI | Raad van Bestuur